UNESCO DOGODKI

Spoštovani ljubitelji narave in gora! Ob začetku šolskega leta bomo z velikim veseljem izpeljali že 29. gorniški tabor v dolini Vrat. Vabimo pa tudi vas!

Spoštovani ljubitelji narave in gora!

Ob začetku šolskega leta bomo z velikim veseljem izpeljali že 29. gorniški tabor v dolini Vrat. V tem posebnem času, bomo bivali skupaj, doživljali naravo in se družili brez uporabe tehničnih pripomočkov. Udeleženci tabora bodo naši osmošolci, učenci iz Srbije in Nemčije. Vabimo pa tudi vas!

Temeljni cilji projekta so prenašanje izročila gorniške kulture (naravne in kulturne dediščine) na učence, posredovanje znanj in veščin s področja gorništva, seznanjanje z naravno in kulturno dediščino v gorah, omogočanje pristnega stika z naravo in premagovanja naporov pri gibanju v gorah, razvijanje ekološke osveščenosti in zavedanja o pomembnosti ohranjanja neokrnjenega alpskega sveta, vzporedno s tem pa medsebojno povezovanje učencev preko aktivnosti in skupnih izkušenj.

VABIMO VAS TOREJ, DA SODELUJETE NA NAŠEM PROJEKTU LETOS KAR V ŽIVO!

Prepričani smo, da boste tudi vi, na svoj način poskrbeli za dosego ciljev projekta. Boste imeli svojo dejavnost v naravi, morda športni dan ali aktivnosti v sklopu planinskega krožka? Sicer pa, jesenski in pomladni čas je pravi za planinske dejavnosti…

Datum tabora: 12. 9. – 15. 9. 2023

Kako? Izpolnite prijavnico J Rok prijave je 8. september 2023 (za šole, ki se boste prijavile na tabor v Vratih). Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Vljudno vabljeni!

 

Koordinatorica nacionalnega projekta:                                                        Ravnateljica:

Karmen Gregorič                                                                                             Darja Pikon

Ostale UNESCO dejavnosti

Pomembne povezave

Dostopnost za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti
Scroll to Top
Spodaj si lahko ogledate
aktualni jedilnik:
Na voljo pa je tudi
jedilnik za naslednji teden: