Vpis

Vse informacije o vpisu na enem mestu.

O vrtcu

Spoznajte nas.

Obvestila

Pomembna obvestila

pocitnice
Aktualno

Anketa prisotnosti otrok za poletne počitnice 2024

VRTEC PRI OŠ 16. DECEMBRA VABI K IZPOLNITVI ANKETE PRISOTNOSTI OTROK ZA POLETNE POČITNICE 2024
Poglej podrobnosti →
papirna_akcija_okt2023
Aktualno

Papirna akcija – POMLAD 2024

V torek, 14. maja 2024.
Poglej podrobnosti →
Slika za objavo
Obvestila

POMOČ ANGOLSKIM OTROKOM

Otroci pomagajo otrokom. Materialna in finančna pomoč za otroke v Angoli.
Poglej podrobnosti →
Beautiful bright tulips in the garden against the blue sky. spring and gardening
Obvestila

Anketa prisotnosti med PRVOMAJSKIMI počitnicami

Ali bo vaš otrok prisoten v vrtcu med prvomajskimi počitnicami?
Poglej podrobnosti →
Kaj počnemo ..

Naša dejavnost

  • Celodnevni program ( 6.00 do 16.00 ) traja od 5 do 9 ur in je namenjen otrokom od 1. leta starosti do vstopa v šolo. Vsebuje vzgojo, varstvo in prehrano v celotnem obsegu.
  • Dodatni program zajema dejavnosti, ki so odvisne od odločitve staršev in jih starši tudi posebej plačajo, npr. tečaj smučanja, tečaj plavanja, plesni tečaj, tečaj drsanja, rolanja,…
Kdo skrbi za malčke?

RAZPOREDITEV OTROK IN ZAPOSLENIH V ODDELKE

Oddelek: POLŽKI
Vzgojiteljica:
Špela Oblak
Pomočnica vzgojiteljice:
Miroslavka Matović

STAROST:
od 1. do 2. leta,
vključenih je 12 otrok.

Oddelek: PIKAPOLONICE
Vzgojiteljica:
Katarina Čajić
Pomočnica vzgojiteljice:
Maja Pečar Božič

STAROST:
od 1. do 2. leta,
vključenih je 11 otrok.

Oddelek: METULJČKI
Vzgojiteljica:
Petra Hlebanja
Pomočnica vzgojiteljice:
Sanela Brdar

STAROST:
od 2. do 3. leta,
vključenih je 11 otrok.

Oddelek: SOVE
Vzgojiteljica:
Alma Finžgar
Pomočnik vzgojiteljice:
Lan Lakota

STAROST:
od 3. do 4. leta,
vključenih je 16 otrok.

Oddelek: VEVERICE
Vzgojiteljica:
Darja Grilc
Pomočnica vzgojiteljice:
Nadina Zobić

STAROST:
od 4. do 5. leta,
vključenih je 21 otrok.

Oddelek: GAMSI
Vzgojiteljica:
Monika Lumpert
Pomočnica vzgojiteljice:
Dunja Rejc

STAROST:
od 5. do 6. leta,
vključenih je 22 otrok.

NAŠI Temelji

Temeljne naloge našega vrtca so pomoč staršem pri celoviti skrbi za otroke, izboljšanje kvalitete življenja družin in otrok ter ustvarjanje pogojev za razvoj otrokovih telesnih in duševnih sposobnosti. Otrokom omogočamo kakovostno bivanje v vrtcu, zaposlenim pa pogoje za ustvarjalno delovanje.

V vrtcu Mojstrana bomo vsakemu otroku omogočili, da bo na sebi lasten način pripravljen na samostojno življenje v družbi, kar pomeni, da bomo dali poudarek na razvijanju samostojnosti predšolskega otroka, v povezavi z vrednotami, ki jih bomo vključili v vzgojiteljevo delo in pedagoški proces. 

Katero skupino bo obiskoval moj otrok

Starostne skupine

POLŽKI

Polžki smo najmlajši otroci v vrtcu. Pravkar smo zlezli iz družinskega naročja in se pridružili pisanemu vrvežu, ki ga še ne poznamo. V svojem ritmu raziskujemo novo okolje, razvijamo nove spretnosti in spoznavamo nove ljudi. In ko se obrne leto, kar naenkrat korakamo pogumno in sproščeno novim doživetjem naproti."

PIKAPOLONICE

V skupini Pikapolonice imamo 7 dečkov in 3 deklice. Vzgojiteljici bova veliko časa namenili bivanju na prostem. Poudarek bova dajali samostojnosti, skrbi za vrstnike in igri. Seveda pa v naši skupini ne bo manjkalo crkljanja in ustvarjalnosti. Naši dopoldnevi bodo zabavni, hkrati pa tudi poučni.

METULJČKI

V skupini Metuljčki je 11 živahnih otrok, od tega 7 deklic in 4 dečki. Za dobro počutje v skupini bova skrbeli strokovni delavki Sanela in Petra. Skupaj bomo ustvarjali, telovadili, peli pesmice, plesali in se igrali. Veliko časa bomo posvetili gibanju na svežem zraku in igri v bližnjem gozdu.

SOVE

Naša čudovita skupina je dom 16 otrok, starih od 3 do 4 let. Skupaj preživljamo čas v prijetnem in spodbudnem okolju, kjer se vsak dan učimo, raziskujemo ter gradimo trdne vezi med seboj. Naša skupina je sestavljena iz 8 radovednih dečkov in 9 ljubkih deklic, vsak s svojimi posebnimi zanimanji in osebnostjo. S skrbno izbranimi dejavnostmi in individualnim pristopom k razvoju posameznika si prizadevamo, da vsak otrok raste v samozavestnega in radovednega posameznika. Skupaj ustvarjamo neponovljive spomine ter krepimo vezi prijateljstva in medsebojnega spoštovanja.

VEVERICE

V šolskem letu 2023/24 je v skupino VEVERICE vpisanih 21 otrok. Skupino 2. starostnega obdobja sestavlja 11 deklic in 10 dečkov. Otroci so stari od 4 do 5 let. Strokovni delavki bova poskrbeli, da bodo otroci skozi usmerjene dejavnosti in prosto igro pridobivali izkušnje in znanje. Vse to bomo dosegli v igralnici in naravi, z zunanjimi obiskovalci ter s sodelovanjem staršev.

GAMSI

Gamsi smo najstarejši oddelek v vrtcu, katero obiskuje 22 otrok. V letošnjem letu imamo kar nekaj zanimivih aktivnosti in tečajev. V skupini nam ni dolgčas saj veliko ustvarjamo, pojemo, plešemo, telovadimo, uživamo v naravi in se igramo. Naše aktivnosti prilagajamo letnim časom, opazujemo okolico, nadgrajujemo in utrjujemo znanje ter se zraven zabavamo. Vsi skupaj se trudimo za dobro počutje, si pomagamo, skupaj premagujemo ovire in se imamo lepo.

Naš vrtec

Galerija slik

Kako si krajšamo čas in razvijamo možgančke

DNEVNI Ritem

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas

Dostopnost za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti
Scroll to Top
Spodaj si lahko ogledate
aktualni jedilnik:
Na voljo pa je tudi
jedilnik za naslednji teden: