DOGODKI

V ponedeljek, 4. 9. 2023, smo se s šolo odpravili na Debeli rtič. Na poti smo se ustavili v Piranu. Tam smo si ogledali Muzej podvodnih dejavnosti, Tartinijev trg in mestno obzidje. Po ogledu smo se odpravili na Debeli rtič, v dom, po imenu MARTINČEK.

V ponedeljek, 4. 9. 2023, smo se s šolo odpravili na Debeli rtič.

Na poti smo se ustavili v Piranu. Tam smo si ogledali Muzej podvodnih dejavnosti, Tartinijev trg in mestno obzidje.

Po ogledu smo se odpravili na Debeli rtič, v dom, po imenu MARTINČEK.

Naš dnevni urnik je izgledal takole: Zjutraj, ko smo vstali, smo se pripravili za jutranji tek. Po navadi smo vstali ob 7. uri. Po teku smo imeli čas, da smo pospravili sobe, saj smo tekmovali fantje proti dekletom, kdo bo imel lepšo sobo. Po zajtrku smo imeli delavnice, pouk in malico. Nato je sledilo plavanje. Po plavanju pa kosilo in počitek. V torek smo po pouku imeli likovno umetnost. Tam smo izdelovali darilo za starše. Zvečer je sledil še ples, pri katerem si se moral čudno obleči.

V sredo smo odšli peš v Ankaran. Tam smo plavali in nabrali ogromno školjk. Zvečer smo imeli še kviz o morju, o obalnem svetu, o morskih živalih in podobno.

V četrtek smo se peljali z ladjico v Koper. Tam smo lahko kaj kupili. Še pred ladjico smo se vozili s kanuji. Četrtek je bil predzadnji dan na Debelem rtiču, zato smo imeli zvečer zabavo.

Imeli smo tudi delavnice, v torek kuharsko, kjer smo delali fritule, v sredo smo raziskovali obalo, v četrtek pa park.

V petek smo najprej spakirali kovčke, potem pa smo imeli lov na zaklad. Po zakladu smo se lahko še malo kopali. Po kopanju pa nas je že čakal avtobus in odpeljali smo se domov.

Meni je bil najbolj všeč zadnji večer. Vsi smo zelo pogrešali starše, a kljub temu smo se imeli dobro.

Tinka Mesec, 5. razred

Ostali dogodki

Pomembne povezave

Dostopnost za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti
Scroll to Top
Spodaj si lahko ogledate
aktualni jedilnik:
Na voljo pa je tudi
jedilnik za naslednji teden: